۰/۷۷۹
۰/۴۹۶
۰/۰۶۷
۵
۰/۳۳۴
عامل تیمار
D
۰/۱۳۴
۱۴۷
۱۹/۷۶۴
خطا
۱۵۲
۲۰/۰۹۷
کل
با توجه به جدول نتایج آزمون تحلیل واریانس ۵-۴۸ نتایج زیر قابل برداشت است:
آزمون F در خصوص تفاوت طبقات مختلف تحصیلی پیرامون رفتارخادمانه انسان دوستانه معنادار نیست. بنابراین فرض صفر آماری در خصوص این آزمون در سطح تشخیص ۰۵/۰ مورد تایید قرار می گیرد. این نتیجه گواه آن است که بین طبقات شش گانه تحصیلی از نظر بروز رفتارخادمانه انسان دوستانه تفاوتی وجود ندارد.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
تتیجه آزمون F در جدول ۵-۴۸ مؤید آن است که فرض صفر آماری در خصوص رفتارخادمانه پیشقدمانه در میان طبقات شش گانه تحصیلی در سطح تشخیص ۰۵/۰ معنادار نیست. این بدان معنا است که طبقات شش گانه تحصیلی در خصوص بروز رفتار خادمانه پیشقدمانه یکسان عمل می کنند.
آزمون F در خصوص تفاوت طبقات مختلف تحصیلی پیرامون رفتارخادمانه وظیفه گرایانه معنادار نیست. بنابراین فرض صفر آماری در خصوص این آزمون در سطح تشخیص ۰۵/۰ مورد تایید قرار می گیرد. این نتیجه گواه آن است که بین طبقات شش گانه تحصیلی از نظر بروز رفتارخادمانه وظیفه گرایانه تفاوتی وجود ندارد.
تتیجه آزمون F در جدول ۵-۴۸ مؤید آن است که فرض صفر آماری در خصوص رفتارخادمانه خودسازانه در میان طبقات شش گانه تحصیلی در سطح تشخیص ۰۵/۰ معنادار نیست. این بدان معنا است که طبقات شش گانه تحصیلی در خصوص بروز رفتار خادمانه خودسازانه یکسان عمل می کنند.
تفاوت رفتارخادمانه در میان طبقات مختلف اعزام
با توجه به اینکه سابقه تعداد دفعات اعزام شده هر خادم به عمره مفرده در ۵ طبقه، دسته بندی شد، لذا در این قسمت بررسی خواهیم کرد که آیا تعداد دفعات اعزام خادمان در رفتارهای خادمانه مختلف آنها تأثیری داشته است یا خیر؟ بر این اساس فرض های آماری زیر مورد آزمون قرار گرفت.
H0: µ۱ = µ۲ = µ۳ = µ۴ = µ۵
Ha: µn ≠ µm ϶ n≠ m, m & n = {1, 2, 3, 4, 5}
جدول۵-۴۹: نتیجه آزمون تحلیل واریانس میانگین های طبقات مختلف اعزام
نتیجه
معناداری
F
مجذور میانگین
درجه آزادی
مجموع مربعات
منبع تغییرات
متغیر وابسته
عدم تفاوت طبقات
۰/۷۳۳
۰/۵۰۳
۰/۰۵۷
۴
۰/۲۲۷