میانگین
انحراف معیار
فراوانی
توصیف نمونه آماری پژوهش
SPSS
آمار استنباطی
تحلیل مسیر
آزمون فرضیه های پژوهش
SPSS
آزمون مقایسه میانگینها
یافته های جانبی پژوهش
SPSS
آنالیز واریانس
ضریب همبستگی خطی
یافته های جانبی پژوهش
SPSS
خلاصه
در این فصل شیوه پژوهشی مورد استفاده در پژوهش حاضر شامل نوع پژوهش بر اساس هدف، ماهیت و روش بیان شد. همچنین جامعه آماری مورد مطالعه و شیوه نمونهگیری و حجم نمونه بر اساس ماهیت کار و فرمول کوکران تعیین شد. جامعه آماری مورد پژوهش شامل مشتریان مراجعه کرده به نمایندگیهای بیمه پاسارگاد شهرستان اصفهان هستند که ۲۰۲ نفر از آنها به تصادف انتخاب شدند. دادههای پژوهش به وسیله پرسشنامه محقق ساخته جمع آوری شد که روایی محتوایی آن با کمک متخصصین و اساتید مورد تایید قرار گرفت و برای تایید پایایی پرسشنامه از نرم افزار SPSS استفاده شده است. در پایان فصل نیز به توضیح متغیرهای پژوهش و روش های آماری و شیوهی تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل دادهها
مقدمه
تجزیه و تحلیل دادههای جمع آوری شده، تنظیم، طبقه بندی و خلاصه کردن آنها مرحله مهم واساسی یک پژوهش است که برای تایید و عدم تایید فرضیهها انجام میشود. به همین دلیل استفاده از روشهای مناسب برای انجام تجزیه و تحلیل دادهها و بیان نتایج آنها بسیار ضروری است.
در بخش اول این فصل به تجزیه و تحلیل توصیفی دادهها پرداخته شده است. برای بررسی و توصیف اطلاعات مربوط به ویژگیهای جمعیت شناختی پاسخ دهندگان از شاخصهای فراوانی، درصد و نمودارهای آماری مربوطه استفاده شده است. در بخش دوم پس از آزمون نرمال بودن توزیع دادهها، و همبستگی میان متغیرها، فرضیههای پژوهش با بهره گرفتن از محاسبات تحلیل مسیر مورد بررسی قرار گرفته و در بخش پایانی این فصل دست آوردهای جانبی پژوهش شامل: تأثیر ویژگیهای جمعیت شناختی بر متغیرهای پژوهش، همچنین وضع موجود هریک از ابعاد مورد مطالعه این پژوهش در شرکت بیمه پاسارگاد مورد بررسی قرار گرفته است.
بخش اول
۴-۱ - تجزیه و تحلیل توصیفی ویژگیهای جمعیت شناختی
در این بخش به منظور توصیف داده های پرسشنامه از آمار توصیفی (جدول توزیع فراوانی، میانگین، انحراف معیار و درصدها) استفاده شده است و چگونگی توزیع نمونههای آماری ازجنبه متغیرهایی مانند: سن، جنسیت و تحصیلات در شرکت بیمه پاسارگاد مورد بررسی قرار گرفته است. شناخت ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه از سه جهت مفید است: اول اینکه نوع جامعه و ویژگیهای عمومیآن شناسائی میشود. مورد بعد اینکه، این شناخت باعث میگردد در تعمیم نتایج به جوامع دیگر، حداقلی از تشابهات در ویژگیهای عمومیدر نظر گرفته شود و سوم اینکه میتوان ارتباط بین متغیرها را بهتر تحلیل کرد.
در جدول ۴-۱ توزیع فراوانی ویژگیهای جمعیت شناختی نمونه آماری و درجدول ۴-۲ میانگین، واریانس و انحراف معیار متغیرهای مورد مطالعه ارائه شده است.
جدول ۴-۱: توزیع فراوانی نمونه آماری بر حسب ویژگیهای جمعیت شناختی (۲۰۲n =)
متغیرهای جمعیت شناختی
دسته ها
فراوانی
درصد فراوانی
جنسیت