۵۲٫۴۸۲
۴۴۱٫۰۲
۶۳۸
۱
مدل نفوذ درون ذرهای(برای مرحلهی دوم)
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل جاذب
C0(mg/l)
kid,2 (mg/g/min^0.5)
I2(mg/g)
qe,exp (mg/g)
(R2)
نانوژل
۲۵
۰٫۳۷۸۶-
۶۲۷٫۱۱
۷۶۹٫۴۳
۰٫۷۶۹۲
شکل دوم
۲۰
۳٫۷۷۴
۵۹۸٫۳۸
۶۳۸
۰٫۸۹
مقایسه جداسازی رنگ بریلیانتگرین از محلول آبی با بهره گرفتن از جاذبهای مشابه با شرایط یکسان
جداسازی رنگ بریلیانتگرین از آب بوسیله جاذبهایی از قبیل کربن فعال، جاذب کاتیونی و آنتراسیت مورد بررسی قرار گرفتهاست. روش انجام آزمایش مشابه قبل، و از شرایط بهینه بدست آمده از مراحل بالا (pH محلول ۳وغلظت رنگ در آب ۱۰۰ میلیگرم بر لیتر زمان تماس ۳۰ دقیقه) استفاده شدهاست.
شکل ۴- ۲۹٫ نمودار مقایسهی قدرت جذب و حذف رنگ بریلیانتگرین توسط جاذبهای مختلف ارزان قیمت کشاورزی(دادهها از تحقیقات زیر برگرفته شده اند:
با مقایسه در صد حذفاین جاذب با جاذب خالص و جاذب خوابانده شده در اسید، مشخص میشود که جاذب رنگ بریلیانتگرین که تاکنون ارائه شده اند، درصد حذف خوبی نسبت به جاذب مورد بررسی دراین تحقیق داشته اند ولی ذکراین نکته ضروری است که جاذب مورد بررسی بدون ارتقاء و تبدیل شدن به خاکستر توانست چنین جذبی را از خود نشان دهد. علاوه بر آن ذرات جاذب زمانی که به ابعاد نانو تبدیل شد، حذف خوبی را نشان داد.
بررسی مقاومتهای انتقال جرم
با توجه بهاینکه تحقیق حاضر نوعی انتقال جرم محسوبمیشود که آلاینده از محیط آبی به روی سطح جاذب و از آنجا به سایتهای فعال انتقال پیدامیکند، لذامیتوان انتقال جرم برای چنین سیستمیرا بررسی کرد. در هردو حالت از اندازههای جاذب که شامل اندازه میکرو و نانومیشد
سه نوع مقاومت وجود دارد:
مقاومت در رسیدن آلاینده به فیلم
مقاومت فیلم
مقاومت در عبور از حفرات برای رسیدن به سایتهای فعال
در شکل ۴-۳۰ می توان مقاومت های انتقال جرمی را به طور شماتیک نشان داد. از طرفی از روی روابط تجربی به انتقال جرم به داخل سیستم های جامد در انواع سیستم های کارتزین، استوانه ای و کروی، نمودار شکل ۴-۳۱ را به کار برد که برای هرسه نوع سیستم مختصاتی به کار می رود.